Ресторант Таланти -

1201

Информация за ресторант Таланти

Ресторант Таланти е единственият висококласен ресторант в Източна rtЕвропа, управляван изцяло от студенти. Той е част от водещия кулинарен институт в региона – Кулинарна Академия HRC.

Кулинарна академия HRC е основана през 2008 и днес обучава над 100 редовни студенти от 15 националности в тънкостите на кулинарното изкуство. Иновативната програма на академията се преподава изцяло на английски език от международно признати шеф-инструктори.

Студентите в ресторант Таланти преминават през всяка позиция в дейността на ресторанта като част от интезивната си двугодишна образователна програма. Талантливите студенти са ръководени от главния Шеф-готвач и Шеф-инструктор Робин Виллареал. Шеф Робин идва от Мексико и е възпитаник на престижния френски институт „Le Cordon Bleu” в Париж, Франция.

Заповядайте в ресторант Таланти

Заповядайте при нас, за да се насладите на изключително вкусна хранаrt1 от цял свят. Във всяко ястие в ресторант Таланти е вложено майсторството и отдадеността на нашите опитни Шеф-инструктори и талантливи студенти. Бъдете готови за елегантно представени блюда, приготвени с най-хубавите и свежи продукти за сезона.
Ако сте ценители на хубавата храна, няма по-добро място от Таланти, където да можете да се насладите на превъзходно ястие на изненадващо достъпна цена.

Ресторант Таланти разполага с градина и предлага възможности за организиране на частни събития.

Ключови думи

вкусна храна от цял свят

екзотични ресторанти

интернационална кухня

кулинарна академия

обедно меню

организиране на сватби и тържества

ресторант Таланти

ресторант-градина

средиземноморска кухня

учебен ресторант