ForteKaraoke /Караоке до зори с KJ T-H-T/ -

1469

Заповядайте на ForteKaraoke с KJ T-H-T

Караокето е подходящо за всички хора, които  обичат да пеят и да се забавляват, без оглед на тяхната възраст, пол или занимание.

В случай, че ежедневното натоварване ви идва в повече и имате нужда да разпуснете вечер с колеги или приятели, а музиката е част от вас – тогава заповядайте на рок караокето на KJ T-H-T, всяка сряда в бар клуб Адамс. ТОВА е правилният избор за ВАС!!!

Ние предлагаме огромен избор от песни и отлично настроение! Бягството от скуката и ежедневното натоварване е гарантирано за всички любители на музиката.

Защо да изберете караокето на KJ T-H-T?

93_nКараоке Ди Джеят, познат като T-H-T, е истински професионалист в своята сфера, с над 10-годишна практика в своята област, работил в култови заведения като Тънка червена линия /Thin Red Line/, Rock `N Rolla, бар клуб Adams и др. Плейлиста на песните за караоке съдържа 30 000 песни в различни музикални стилове и жанрове и дава възможност на всеки да открие в него песента, която желае да изпее.

Караоке партита от ForteKaraoke

ForteKaraoke предлага организиране и провеждане на караоке партита за малки и големи. Разполагаме с над 30 000 заглавия на съвременни и ретро хитове в жанровете Pop, Jazz, New Wave, Dark Wave, Country, Rhythm and Blues, Rock, Heavy Metal на английски език, както и песни на руски, испански, немски, италиански, холандски, шведски и финландски. На български език предлагаме подбран списък от поп, рок, стари градски и народни песни. Нямаме и никога няма да имаме заглавия от поп-фолк жанра. Разполагаме с професионално озвучаване за малки и средни зали (капацитет до 150 души). Ако желаете да организирате фирмено или частно караоке парти, а не разполагате със зала ние можем да ви осигурим място за вашето тържество, както и кетъринг. Освен за забавление караокето е особено подходящо и за тим билдинг програми. Собствениците на заведения, желаещи да включат караоке партитата в програмата им могат да се свържат с нас, за да обсъдим от какво точно се нуждаят и какво можем да предложим ние.

Рок Караоке в бар клуб Адамс

Заповядайте всяка сряда в бар клуб Адамс на рок караоке, след 20 ч. Имате възможност да избирате от над 700 обичани рок и и метъл парчета, които да изпеете. Входа е свободен, купона гарантиран!
Всеки е добре дошъл да отпразнува своя празник с приятели или просто да избяга за малко от скучното ежедневие в средата на работната седмица…
9_o

Рок караокето на KJ T-H-T в бар клуб Адамс е истинско забавление за малки и големи. Убедете се сами!!!

Местоположение

Ключови думи

Добър караоке DJ в София

караоке в София

караоке ди джей

караоке партита

нощен живот в София

организиране на частни и фирмени партита

рок караоке