Club Playhouse / Плей Хаус -

3975

Добре дошли в Club Playhouse

club_playhouse-pic1Заведението е разположенo на площ от 800 кв. м. и разполага с 350 седящи места, а общия капацитет е 1000 посетители. Иновативната интериорна концепция е дело на световният топ-дизайнер Юлиян Тахов, и се прилага за първи път на територията на България. Цялостната визия е подчинена на най-новите технологии в комбинация с ръчна изработка на всеки детайл. Сензационната цветова гама на интериора, с която Club Playhouse е единствен по рода си, е феноменална комбинация от  club_playhouse-pic2изумрудено зелено, наситен императорски пурпур и злато.

Най-луксозният и изграден по последен писък на модата клуб в страната – Club Playhouse. Club Playhouse, наричан още “изумрудения дворец на мечтите” заради своя ослепителен и неповторим интериор в цвят на изумруд, е най-новата инвестиция за милиони в нощния живот на София. Тузарският клуб е разположен в сърцето на Студентски град, където нощният живот никога не угасва.


club_playhouse-pic3Общата площ на заведението е разделена на три обособени части: елегантно лаундж помещение, предоставящо възможност за уединение и минутки за отдих, главна зала с 3 овални бара и основна сцена, и VIP-зона, за чиито отбрани клиенти гостуващите звезди ще извиват глас на специална VIP-сцена. Ултрамодерният интериор на новия Club Playhouse, както и високотехнологичното ниво на озвучаването с мощност над 50Kw, осветлението и club_playhouse-pic4специалните лазерни ефекти, ще очароват публиката и ще надминат очакванията на всеки посетител.
club_playhouse-pic5 Are you ready to play!?

Местоположение

Ключови думи

Club Playhouse

VIP клуб

VIP-сцена

барове в Студентски град

заведения със жива музика

изомруденият дворец на нощта в София

клубове в Студентски град

лайф изпълнения

луксозни заведения в София

нощен живот в Студентски град

Плей Хаус

фолк дискотеки

фолк клубове в Студентски град

чалготеки