Заведение на покрива Ресторант Таван -

  • бул. България №98, Бизнес сграда Астра, ет. 12
  • +359 899 99 45 55
4094

Заведение на покрива Ресторант Таван

Ресторант Таван е заведение, кацнало на покрива на бизнес сграда index5Астра, с главозамайваща панорамна гледка към София и Витоша – 360-градусов изглед и уникална просторна тераса!
Изисканият ресторант Таван е не просто заведение, в което да се нахраните или да празнувате с приятели, той  е една истинска феерия от преживявания за всички сетива.

 

Ако ни посетите през деня, ще можете да се любувате на безкрая на дневното небе и върховете на природен парк Витоша, извисяващи се над столицата.
Ако дойдете вечерта, ще Ви очароват безбройните светлини на нощните улици и сгради и ще имате възможността да се насладите на незабравимото удоволствие да вечеряте под звездите.

Организиране на сватби, тържества и бизнес срещи в ресторант Таван

Ресторантът на покрива в София е подходящ както за обяд или вечеря, tavan_restaurant_img2така и за провеждане празненства и бизнес срещи.
Ресторант Таван е най-доброто място в София, на което можете да отпразнувате по незабравим начин вашия личен, семеен или фирмен повод.
Ние можем по уникален начин да ви сгодим и оженим,   да ви изпратим абитуриенти или да организираме вашето тържество със специални празнични менюта и незабравими преживявания.

Кулинарни изкушения в Ресторант Таван

Заведението съществува от 2010г. и се слави като продължител на  index3кулинарната традиция на Мезе.
Прочутата морска кухня на Mezze е обогатена с виртуозни изпълнения от месо на скара в националните български традиции и с най-доброто от американската и италианската кухня в жанра.
Едни от най-известните му специалитети са истинските американски говежди стекове, бъргърите, италианските фиорентини и класическата българска скара.
Нови са гурме специалитетите, които се приготвят пред вас, а и от високо всичко е ново, различно и още по-вкусно.
Не пропускайте уникалното изживяване, което се открива пред Вас!

Местоположение

Ключови думи

американски говежди стекове

бъргъри

гурме специалитети

изискано заведение в София

италиански фиорентини

класическата българска скара

морска кухня

морска кухня Mezze

организиране на сватби и тържества

организиране на фирмени партита и коктейли

панорамен изглед към София

празнуване на абитуриентски балове

провеждане на бизнес срещи

ресторант на покрива