АБВ – Бораджиеви ООД -

1704

За нас

abv_boradjievi-sf-pic2Дейността на фирмата АБВ-БОРАДЖИЕВИ ООД е ремонтно-строителни и инсталационни работи, всякакви довършителни работи по граждански и обществени обекти, ремонти на магазини, офиси и жилища, от свободно набираеми поръчки на фирми и физически лица.

Услуги

abv_boradjievi-sf-pic1Строително ремонтна дейност

Извършваме всякакви строителни услуги, по апартаменти, магазини, офиси, жилищни сгради и др.

Всички материали и елементи, които влагаме в производството, са на известни и доказали се на световните пазари производители със съответните сертификати за качество (DIN и TUV, ISO и БДС) и гаранция на техните продукти.

 

Зелени технологии

Зелените технлогии са нашето бъдеще. Ние ви предлагаме фотоволатаични системи , солартермо и термосифони, и извършваме всякакъв монтаж на системите. abv_boradjievi-sf-pic3

  • Фотоволтаика
  • Термосифони
  • Солартермо

АБВ – Бораджиеви ви предлага Зелена/ соларна енергия, закупуване и монтаж SCHUKO, SUNSTAR. Ако искате безплатна топла вода, отопление, ток придобит от слънчева енергия или чрез вятърни мелници и фотоволтайка, обърнете се към нас. Работим с водещите фирми вносители на елементи за соларни инсталации в България, гаранция на продукт 5 години. Работа започва след изготвяне на оферта включваща, време на почване и приключване на работата по даденият обект, цена, материали, работа. В зависимост от Вашето желание за отопление на домът Ви с алтернативни източници, печки, камини, водни ризи, климатици на най-добри цени!

Гарантирано качество, гарантирани изгодни цени по договаряне.
Работим с банки по програмата ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ.
Работим по предварително уточнени одобрени мостри, скици, взаимноизгодни цени, предварително уточнен срок със сключен договор.

Това, което Ви обещаваме, е изразите „Не ви разбираме“, „Това няма как да стане“ – няма да ги чуете от нас

Имаме дългогодишен опит, добри специалисти, отлична организация.

За контакт

0888 12 31 21 (инж. Иво Бораджиев)
0887 54 13 68 (Александър Бораджиев)
0887 64 87 73 (Божидар Бораджиев)

Ключови думи

PVC и алуминиевата дограма

енергийна ефективност

зелена енергия

ремонти

ремонтно-строителни

слънчева енергия или чрез вятърни мелници

соларна енергия

соларни инсталации

Солартермо

Термосифони

Фотоволтаика