Онлайн магазин за маркови обувки Глобал Партнерс ООД -

3123

Маркови мъжки, дамски и детски обувки и маратонки от Глобал Партнерс

Фирма Глобал Партнерс ООД е официален дилър на световноизвестните марки обувки Mustang, s. Oliver, Bugatti, Rieker.

Паралелно с тези марки фирма Глобал Партнерс ООД е директен вносител на марки на утвърдените на световно ниво лидери в спортната индустрия Adidas, Puma и Nike.
Освен стандартния продуктов асортимент на фирма Глобал Партнерс ООД в магазините на фирмата ще откриете маркови обувки на Adidas за определени спортове със специален профил – борба, бокс, както и на Salomon и Meindl за планински туризъм.


В нашите търговски помещения всеки клиент ще открие и едно голямо разнообразие на различни марки обувки с най-доказаното водонепропускаемо покритие Gore Tex.
Освен това в нашата мрежа ще намерите извънредно качествените продукти на Bama, създадени и предназначени за обувки от всякакви материи и цветове и придаващи им по-голяма животоустойчивост.
От самото си учередяване преди няколко години фирмата винаги е предлагала продукти с най-височко качество, съвременен дизайн и оптимална цена.

 

Фирмата разполага с 4 магазина на територията на Централна Северна България, в градовете Севлиево, Габрово и В. Търново.

Ключови думи

маратонки

маркови дамски обувки

маркови мъжки обувки

маркови обувки

онлайн магазин за маркови обувки

онлайн магазин за спортни стоки

спортни обувки

спортни стоки и обувки

туристически обувки

якета и екипировки