ЕТИ България ЕООД -

3626

ЕТИ България ЕООД е дъщерна фирма на
ETI Elektroelement d.d. – Словения

ETI Elektroelement dd е словенска компания основана през 1950г. Тя е световен лидер и доставчик на продукти и услуги в областта на електрическите инсталации, както и голям производител на продукти от техническа керамика, оборудване, инструменти, продукти от пластмаса и каучук.

Важна част в стратегията на компанията са нейните филиали в Словения и чужбина и близкото сътрудничество с подбрани стратегически партньори. Автономното производство на продуктите на ЕТИ се намира в: Словения, Полша, Германия, Босна и Херцеговина и Словакия, на 31.154 m2 производствени площи. Днес в ЕТИ работят повече от 1600 души и нейните продукти се продават в повече от 60 страни в целия свят.

Компанията инвестира значително в научноизследователска дейност и иновационна дейност. Тя е една от първите предприятия в Словения, получили сертификат ISO9001 и сертификат за опазване на околната среда ISO14001. Качеството на продуктите и услугите цели непрекъснато задоволяване на нуждите на клиентите и съответно на отлични бизнес отношения.

ЕТИ България ЕООД

стартира своята дейност като представителство с изцяло презентативни и консултантски функции към своите дистрибутори и клиенти. През изминалите години фирмата се разви и утвърди като търговска фирма с персонал и склад, подпомагайки изградената дистрибуторска и партньорска мрежа.

ЕТИ България ЕООД извършва

  • внос и доставка на електроапаратура и електротехнически изделия,
  • техническа керамика,
  • автоматични прекъсвачи,
  • висококачествени продукти за защита, контрол и управление на електрическите вериги,
  • стопяеми предпазители за НН и СрН,
  • продукти за защита на фотоволтаични централи.

През последните години, ЕТИ България се наложи стабилно на пазара на стопяемите предпазители и свързаните с тях продукти, а също така и на продукти за защита на фотоволтаични централи.

Фирмата поддържа складови наличности на богата гама от продукти, организира ежеседмични доставки от Словения и е изградила гъвкава ценова политика към своите дистрибутори и клиенти.

Всички продукти на ETI са международно признати и награждавани с многобройни удостоверения за качество.

Работно време: Понеделник – Петък – от 09:00 до 18:00ч.

Ключови думи

ETI Elektroelement

автоматични прекъсвачи

висококачествени продукти

електрически вериги

ЕТИ България

защита на електрическите вериги

контактори и релета

контрол и управление на електрическите вериги

предпазители за защита на фотоволтаици

стопяеми предпазители