Родопалет ООД -

  • с. Бял извор, кв. Диамандово, общ. Ардино
  • +359 886 73 96 17; +359 887 62 82 37
  • rodopalet_eood@abv.bg
19997

Родопалет ООД

е млада компания, която специализира в обработката на дървен материал и изработката на палети с отлично качество. Техният екип произвежда, както пелети по стандартни размери, така и по индивидуална поръчка на клиента. Седалищният адрес на фирмата се намира в община Ардино.

Родопалет ООД разполага с изключителен екип от специалисти, които могат да Ви гарантират, че произведените от тях продукти са изцяло съобразени с всички държавни стандарти и отговарят на клиентските изисквания и предпочитания.

Те се стремят да отговорят на клиентското търсене и да се адаптират към нуждите на пазара.

Дружеството разполага с три отлично оборудвани цеха, които са снабдени с цялата необходима техника за безпроблемната дървообработка и висококачествена изработка на палети.


Екипът на Родопалет ООД

се отличава не само с дълбоки познания и широк набор от умения. Те работят с мотивация и се стремят да бъдат наистина полезни на своите клиенти, като им предложат продукти с високо качество на достъпна цена. Служителите им се отличават с професионализъм и отговорно отношение. Те винаги се съобразяват не само с изискванията на своите клиенти, но и с предварително уговорените срокове.

 

Родопалет ООД реализира по-голямата част от своята продукция на българския пазар.

Фирмата изнася около 10% от готовата си продукция зад граница.

Можете да се свържете с представител на посочените координати за контакт. Те ще Ви разяснят всички подробности, които Ви интересуват.

Ключови думи

Детайли за палети

добив на дървесина

дърва за битови нужди

Дърводобивна компания

ЕКО ПИЛЕТИ

Производство на ЕКО ПИЛЕТИ

транспорт на дървен материал

търговия на дърва

Търговия на дървен материал

Търговия на дървесина

широколистна и иглолистна дървесина