Зоомагазин Д-р Стефанов -

За нас

Започнахме своята дейност през 2005 г с откриването на своя първи зоомагазин в гр.София
Малко след неговото откриване създадохме и нашият онлайн магазин.За кратко време той се превърна в най големия и посещаван сайт за търговия със зоохрани и зооаксесоари.Известен със своите нормални цени, отлично обслужване и съпорт, сайта вече 6 години е сред водещите онлайн магазини в своя бранш.
През 2011 г.обединихме нашите услия с Денонощна Ветеринарна Клиника „Син Кръст“ с цел предоставяне на ветеринарно медицински и хотелски услуги на преференциални цени за своите клиенти, от една от най добрите и реномирани клиники в България.
През месец май 2011 година на площ от над 400 кв. метра открихме първият наш голям магазин в кв.Студентски град,а през месец април 2012 година отворихме и втория наш голям магазин в ж.к.Люлин,бл 386.
Направихме това за да можете да намерите всичко от нашият онлайн магазин на едно място и под един покрив,да можете да го видите и разгледате.В магазините ни ще намерите над 10000 артикула от всички най-реномирани фирми,нормални и реални цени,атрактивна политика на промоции и намаления,приятелско и професионално отношение.

Благодарим на всички наши настоящи клиенти че избраха нас,а на всички наши бъдещи клиенти гарантираме че ще останат доволни!

Допълнителни услуги, предлагани от нас

  • Ветеринарно – медицински услуги
  • Фризьорски услуги
  • Хотелски услуги
  • Изработка на медальони
  • Он – лайн магазин за храни, козметика, аксесоари и др. за домашни любимци на конкурентни цени.

Ключови думи

ветеринарна клиника за дребни животни

зоомагазин

Зоомагазин Д-р Стефанов

медальони за домашни любимци

хотел за кучета и котки

храна за домашни любимци

храна за кучета и котки