Дизелови генератори, бензинови генератори

  • Current

Намерени 8 резултата

Йолани

Eлектроизграждане и поддръжка на електрически инсталации и мрежи - oсновна дейност на фирма ЙОЛАНИ Изграждане и поддръжка на домфонни, звънчеви и ТV инсталации; Ремонт на електрически инсталации на физически и...


с.Вакарел, Софийска обл.
+359 885 81 69 25

Западна Промишлена Зона, ул. Перла 4 /до завод Метал/
+359 52 60 95 22

кв. Левски, ул. Васил Петлешков №12
+359 52 30 35 90

ул. Хр. Попович 32
+359 52 60 30 93

жк. Слатина, ул. Кривина, бл.76
+359 2 416 19 67; +359 889 26 05 46; +359 896 70 25 50

бул. Раковски №10
+359 896 49 63 05
Ден Електрик ЕООД

бул. Черни връх №67, ет. 2 (сградата на ИМПАС)
+359 2 862 86 90