Богорекс – ТМ ЕООД -

Богорекс – ТМ ЕООД е основана 1992 г. Предлагаме всички видове телефонни централи, телефонни апарати, факс апарати консумативи, климатици и климатични системи. Поддръжка и сервиз – 24 часа.

Климатична техника и системи, предлагана от Богорекс – ТМ ЕООД:

  •  Климатици Panasonic
  •  Климатици Midea
  •  Климатици DAIKIN
  •  Климатици Fujitsu GENERAL
  •  Климатици Samsung
  •  Климатици LG
  •  Климатици YORK
  •  Климатици Hitachi

Ключови думи

всички видове телефонни централи

климатици и климатични системи марка - Panasonic

телефонни апарати

техника за видеонаблюдение

факс апарати консумативи