БМ Лизинг АД -

БМ Лизинг АД

е дружество, създадено в началото на 2003 г. Негов мажоритарен акционер е Емърджинг Юръп Лизинг енд Файненс (Emerging Europe Leasing & Finance B.V.), собственост на Болкан Аксешън Фънд (Balkan Accession Fund), чиято основна дейност са инвестициите за развитие на икономиката на Балканите.

БМ Лизинг АД финансира сделки на стойност до 1,500,000 евро (без ДДС) за всички видове ново и употребявано оборудване, транспортни средства и недвижими имоти под формата на финансов лизинг. Дружеството предлага също схеми за обратен лизинг, който дава възможност на клиентите да освободят оборотни средства за своя бизнес, както и суб-лизинг с доставчици. БМ Лизинг АД предоставя лизинг за физически и юридически лица без ограничения на степента на риск на проекта. Дружеството работи с клиенти от цялата страна и има действащи клонове в Пловдив и Варна.

Лизингови продукти

 • Оборудване
  – лизинг за машини и оборудване за всички промишлени отрасли.
 • Леки автомобили
  – лизинг за всички марки леки автомобили по избор на клиента.
 • Специализирани МПС
  – лизинг за товарни автомобили, автобуси и микробуси от всички марки по избор на клиента, както и за специализирани МПС като бетоносмесители, автовози, автокранове, сметосъбиращи и почистващи машини и други.
 • Недвижими имоти
  – лизинг за:
  Жилищни, търговски, индустриални имоти, офиси и хотели;
  Терени и парцели с различно предназначение;
  Незавършени обекти, построени на етап „груб строеж”.

Ключови думи

бм лизинг

лизинг за леки автомобили

лизинг за машини и оборудване

лизинг за недвижими имоти

лизинг за специализирани мпс

лизинг за физически и юридически лица

суб-лизинг с доставчици

схеми за обратен лизинг

финансов лизинг