Изи Асет Мениджмънт АД /Easy Credit/ -

2164

За нас

Изи Асет Мениджмънт АД е една от водещите компании на пазара на бързи потребителски кредити в България. Дружеството easy_credit-sf-pic1развива дейност от 2005 г.  През месец февруари 2006 г. Българската Народна Банка регистрира Изи Асет Мениджмънт АД като Небанкова Финансова Институция по Закона за кредитните институции. Дружеството е регистрирано и като Администратор на лични данни в Комисията за защита на личните данни.
Днес над 3 100 души в 120 офиса в 91 населени места в страната ежедневно се грижат Изи Кредит да запази лидерската си позиция.

Нашите клиенти

easy_credit-sf-pic2Хиляди Клиенти годишно избират домашното кредитиране, защото искат малки достъпни суми, които могат да бъдат погасени с фиксирани вноски за целия период на заема. Най-често това са Клиенти, които не се обслужват от банките, но имат нужда от финансови услуги. Също и Клиенти, които имат един или няколко банкови кредита, но са им необходими допълнителни средства, за да стабилизират семейния си бюджет заради непредвидени разходи. Както и всички, които имат спешна нужда от пари назаем.

Нашите продукти

Изи Кредит предлага именно такива заеми – суми средно около 550 лева,  отпуснати за кратък период от време, погасявани чрез easy_credit-sf-pic3точни, предварително съгласувани с възможностите на Клиентите седмични вноски. Продуктовото портфолио се допълва от:

  • Изи Месец (вноските са месечни),
  • Кредит Пенсионер (за пенсионери),
  • ВИП Изи (за ВИП клиенти).

Договорката между Компанията и Клиента винаги е напълно прозрачна – това, което Клиентът вижда в погасителния план, е това, което плаща. Така може по-ефективно да планира и контролира личния си бюджет.

Чужди пазари

„Изи Асет Мениджмънт“ АД се развива успешно и в останалите страни, в които осъществява дейност. През 2009 г. дружеството навлиза на украинския пазар под името iCredit. В момента в Украйна 18 офиса обслужват клиентите, имащи нужда от бързи и удобни кредити. През 2011 г. компанията разширява пазарите, на които оперира, като отваря два офиса в Румъния. И там регистрацията е на името на iCredit.

Ключови думи

бързи кредити

вип кредит

Изи Асет Мениджмънт АД

Изи кредит

кредит в твоя дом

кредит пенсионер

кредит с месечни вноски

кредити със седмични вноски

пари на заем от приятел

потребителски кредити