Даскалов Кар ООД -

1734

Създаването и развитието на Даскалов Кар се базира на повече от 20 годишна традиция в състезателната дейност с мотоциклети, автомобили и камиони.
Техническата компетентност и знания, с които се отличава дейността на фирмата се обосновават от дългогодишния опит и изградените традиции.
Ние не се ограничаваме единствено до продажбата на резервни части, а и осигуряваме както сервиз, така и гаранции за предлаганата продукция.
Разширяването на периметъра на пазара на немската автомобилна промишленост и прогресивното и настъпване и на българския пазар инспирира и нашето израстване. Независимо от факта, че съвременните превозни средства имат дълъг живот и изискват малко сервизно обслужване, ние сме длъжни да се съобразим с нарастването на потреблението на тази специфична продукция в страните от Източна Европа и частност в България. Ние сме обвързани от все по-нарастващите потребности на нашите клиенти от качествени резервни части. Това е основната причина непрекъснато да увеличаваме асортимента за автомобилите европейско производство.
Понастоящем ДАСКАЛОВ КАР притежава мрежа от собствени търговски обекти и автосервизи, поддържаме складова наличност от повече от 10 000 артикула резервни части с качество за първично вграждане. Ключов елемент в нашия успех са възприемчивостта ни към иновациите, както и всеотдайността и коректността в работата и високото ниво на техническите ни знания в развиваната дейност.

Ключови думи

автомобилни ремонти

Авточасти за автомобили и автоаксесоари

качествени резервни части за автомобили

продажба на автомобилни резервни части

продажба на резервни части

сервиз и поддръжка