Автосервиз Полмо - София

  • кв. Орландовци, ул. Мара Бунева №99
  • +359 2 926 70 31; 0888 90 07 00
  • +359 2 936 67 97
  • office@polmoavto.com
3095

За нас

Автосервиз Полмо (София) е собственост на Полмо Авто ЕООД и разполага общо с 37бр. работни поста, от които за автомонтьорски и регулировъчни операции 21 поста, за автотенекеджийски и автобояджийски услуги 12 поста и закрита производствена площ около 4000 кв.м.

Фирмата разполага  с един специализиран автомобил за репатриране на катастрофирали автомобили, както и други автомобили за служебни нужди.

Автосервиз Полмо има техническата възможност и обучен персонал за монтиране на автоаларми, електронни позициониращи системи, радиосистеми, климатични системи и друго специализирано автомобилно оборудване.

Авторемонтни услуги

Автосервиз Полмо извършва повечето търсени от клиентите услуги, като: автомонтьорски, автотенекеджийски и автобояджийски, шлосерски, автоелектротехнически, диагностични, ежедневно обслужване, подготовка и представяне на автомобилите пред комисия за годишните технически прегледи, диагностика и ремонт на климатични системи, вграждане на алармени системи и други.

От години автосервизът периодично се упълномощава от МТС за извършване на ГТП на автомобилите, независимо от типа на вградените двигатели в тях – бензинови или дизелови. Упълномощен е и за извършване на прегледи за АГУ.

Ключови думи

автоелектротехнически услуги

автомонтьорски услуги

автосервиз полмо

автотенекеджийски и автобояджийски услуги

алармени системи

годишни технически прегледи

диагностика

ежедневно обслужване

климатични системи

прегледи за агу

шлосерски услуги