АВИ – 7 ЕООД -

AВИ7 ЕООД – гр.Бургас е директен вносител на пълна гама техника и системи за видеонаблюдение със собствена марка на техниката, No 75045 на Пaтентно ведомство на република България – охранителни камери, аналогови и IP камери и цифрови видеорекордери DVR с компресия на запис H.264. От 2011 година АВИ7, чрез представителството си в гр. Фузхоу, Фуджиян, Китай www.avi7security.com развива успешен международен бизнес с клиенти от цял свят.

Фирмата работи с обекти от различни нива: бизнес центрове, хотели, промишлени предприятия, вили и апартаментни комплекси. Качеството и надеждността на нашите услуги се потвърждава и от нарастващия брой на клиентите ни. Клиентите на АВИ7 – ЕООД гр. Бургас могат да получат безплатна консултация за монтаж на системи за видеонаблюдение и системи за сигурност.

АВИ7 – гр.Бургас извършва проектиране и монтаж на системи за пожароизвестяване, озвучителни системи, системи за контрол на достъп и охранителни системи. Фирмата предлага пълна гама продукти пасивни радарни детектори на водещите производители Escort, Cobra, Beltronics и Snooper 3 Zero. АВИ7 ЕООД – гр.Бургас предлага цялостни професионални IP решения на водещите китайски производители Histream и IPSmart.

ПРОДУКТОВИ ГРУПИ:
– Видеонаблюдение
– Пожароизвестяване
– Контрол на достъп
– Домофонни системи
– Озвучителни системи
– Охранителни системи
– GPS автонавигация

Ключови думи

aви7

gps автонавигация

аналогови и ip камери

Домофонни системи

контрол на достъп

озвучителни системи

охранителни камери

охранителни системи

пожароизвестяване

проектиране и монтаж

системи за сигурност

техника и системи за видеонаблюдение

цифрови видеорекордери