Старт 96 ЕООД - Перник

1953

Старт 96 ЕООД – Производство на бетон в Перник

Старт 96 ЕООД е фирма от град Перник, чиято основна дейност е свързана с производството на бетон, циментови замазки и варови разтвори. Фирмата работи само с качествени материали и се стреми да се развива с бързите темпове на съвременното строителство, което я прави търсен партньор за големи строителни фирми.

Производствена база на Старт 96 ЕООД

Производствената база на Старт 96 ЕООД заема площ от 7 000 кв.м., а бетоновият възел е с капацитет 60 куб/час, има компютърно дозираща система и произвежда всички видове бетон според изискванията и нормите за производство.
Фирмата разполага с лаборатория, в която се изпитва якостта на бетона, както и със собствени бетон помпи и бетоновози. Речният материал за бетоновите смеси е с най-високо качество – филц и пясък.

Производство на варови разтвори от Старт 96 ЕООД

Старт 96 ЕООД разполага с модерна варо гасилка и произвежда варовите си разтвори с гасена вар и двойно пресят пясък, според Българския държавен стандарт. Готовата продукция фирмата доставя със специализирани превозни средства.

Производство на циментови замазки от Старт 96 ЕООД

Производство на циментови замазки, подходящи за подовете на помещения, които са подложени на механично износване като гаражи и складове.

Ключови думи

бетонов възел Перник

бетонови смеси

варови разтвори

гасена вар

двойно пресят пясък

производство на бетон

производство на бетон и вар в Перник

производство на циментови замазки Перник

циментови замазки