Пи Ти Глас ООД - София

Пи Ти Глас ООД изработва оригинални изделия от стъкло, произведени по технологията фюзинг. Можем да ви предложим индивидуално професионално решение за вашия дом или офис, съобразено с интериора и специфичните ви изисквания.

С помощта на техниката на изпичане могат да се получат най-необичайни комбинации от цветове и форми. Изборът на цветове и модели е неограничен. При обработката в пещ стъклото се загрява до изключително високи температури от порядъка на 800 градуса. В такъв витраж отсъстват металните съединения между отделните парчета стъкло. Основата на витража е стъклен лист, върху който се рисува пано с помощта на пещ и парчета от специално стъкло за фюзинг. Изображението може да бъде релефно, с отделни плоски участъци. Стъклената основа позволява да се получи илюзията на перспективата, обем и дълбочина. Фюзингът позволява изработка на многослойни и релефни витражи.

Рисуваното стъкло придава индивидуалност и колорит в интериора. Стъклени елементи могат да се използват на изключително разнообразни места: преградни стени и стъкла за интериорни врати, стъклени рамки за огледала, етажерки, стъклени плочки и фризове за баня, цветни плафони, вратички за кухненски и други мебели, орнаменти камини, маси, прозорци.

Ще се радваме да Ви предложим многообразие от модели и форми, вълнуваща игра на светлина и цветове, уникално съчетание на уют и изкуство.

pt_glass-sf-pic1ПРОДУКТИ

– Стъклени пана за интериорни врати и аксесоари към тях
– Стъклени фризове и аксесоари за баня
– Стъкла за кухненски мебели, маси или други мебели за дома
– Стъклени пана за аксесоари
– Огънати стъкла
– Плоско стъкло

При нас можете да си поръчате стъклени пана и изделия от затопено стъкло, по наш модел, по модел на клиента или по уникален художествен проект изработен от художник!

Ключови думи

интериор

комбинации от цветове и форми

маси

многослойни и релефни витражи

огънати стъкла

оригинални изделия от стъкло

орнаменти камини

пи ти глас

плочки и фризове за баня

прозорци

рисувано стъкло

стъкла за интериорни врати

стъклени преградни стени

стъклени рамки

фюзинг

цветни плафони